Το νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης

Ιανουαρίου 19, 2022 0
Το νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης
Τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Τετάρτη (19/1/2022), στο Δημαρχείο της πόλης.

Στη συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα τα οποία αφορούν τη συνεργασία ανάμεσα στους δύο φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ εξετάστηκε και ο σχεδιασμός για νέα έργα τα οποία θα δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα στον Δήμο Τρίπολης.
Σε δήλωση του, ο κ. Σκαντζός υπογράμμισε ότι στη συνάντηση με τον Δήμαρχο υπήρξε κλίμα εγκάρδιο, ενώ δεσμεύθηκε για συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας προς όφελος του Δήμου Τρίπολης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μας χαρά που υποδεχθήκαμε τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό, στον οποίο ευχόμαστε να έχει μια καλή και δημιουργική θητεία για το καλό του Δήμου Τρίπολης, αλλά και συνολικά της Αρκαδίας.
Η συνεργασία με την περιφερειακή αρχή ήταν και συνεχίζει να είναι ουσιαστική και αποδοτική.

Η δημοτική μας αρχή θα συνεχίσει απρόσκοπτα αυτή τη συνεργασία και θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα να απορροφήσει πόρους, προκειμένου να σχεδιάσει και να εκτελέσει έργα τα οποία έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Είναι βέβαιο ότι προς αυτή την κατεύθυνση, θα έχουμε σύμμαχο τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Σκαντζό, με τον οποίο θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις το προσεχές διάστημα.»

  • ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΑΝΤΖΟΣ

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr