1ο Ιστορικό Rally με επίκεντρο την Τρίπολη!

Ιανουαρίου 14, 2022 0
1ο Ιστορικό Rally με επίκεντρο την Τρίπολη!
Ένας σημαντικός αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού θα λάβει χώρα στην περιοχή μας, αυτό το Σαββατοκύριακο (15 και 16 Ιανουαρίου 2022).

Ο λόγος για το 1ο Ιστορικό Ράλλυ το οποίο στηρίζει εμπράκτως ο Δήμος Τρίπολης.

Οι διοργανωτές σημειώνουν: «Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τριπόλεως, αιρετούς και στελέχη, για όλες τις προσπάθειες τους προκειμένου να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Στον αγώνα που οργανώνει ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής, υπάρχει αριθμός – ρεκόρ με 75 συμμετοχές και στην Τρίπολη αναμένονται οι συμμετέχοντες στο τέλος της διαδρομής.

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: «Στην πόλη μας υποδεχόμαστε έναν σπουδαίο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δεκάδες επισκέπτες – συμμετέχοντες.

Η δημοτική μας αρχή στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε διοργάνωση που φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την περιοχή μας και αναπτύσσει τον αθλητικό τουρισμό.

Ο Δήμος Τρίπολης έχει σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή και προς αυτή την κατεύθυνση ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας σημαντικός μοχλός ανάπτυξης».

HRT 2022 Poster 01

  • RALLY

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr