Α.Ο. Νέοι Τρίπολης: σωστή δουλειά και διακρίσεις!

Δεκεμβρίου 16, 2021 0

Στην 2η κατηγορία Αρκαδίας, μετά από 5 αγωνιστικές στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα Νέων Τρίπολης και παραμένει αήττητη.

Μια πολύ καλή παρουσία, που αναμφισβήτητα μεγάλο ρόλο έχει ο προπονητής της ομάδας Νίκος Χατζόπουλος, καθώς και ο αδελφός του Δημήτρης . Ο Πολ Χατζόπουλος πάντα κοντά στην προσπάθεια που γίνεται, δίνει τις έμπειρες οδηγίες του στην «δουλειά» που γίνεται.

Ο Νίκος Χατζόπουλος δήλωσε στο arcadialive.gr :

«Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα. Έχουμε ρίξει το μέσο όρο ηλικίας των παιδιών, που αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ακαδημία.

Σκοπός μας είναι να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και αυτό το σημείο αναφοράς του συλλόγου μας. Τα παιδιά που έχουν ταλέντο αξιοποιούνται κατάλληλα, χωρίς ωστόσο τα υπόλοιπα να μην ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο, που έχουν τον χρόνο συμμετοχής τους.

Είμαστε όλοι μια παρέα και αυτό είναι σημαντικό για να έλθουν οι επιτυχίες.

Το πρωτάθλημα θα ήταν σαφώς καλύτερο, αν υπήρχαν και άλλες ομάδες και όχι να υπάρχει μικρή συμμετοχή. Θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μεγαλύτερος συναγωνισμός, που αυτό βοηθά όλους μας να γινόμαστε καλύτεροι.

Βέβαια ο στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να το απολαμβάνουμε και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

Μεγάλη είναι η προσφορά του Γιάννη Καδά που είναι προπονητής των ακαδημιών και του γυμναστή Ηλία Αραχωβίτη της πρώτης ομάδας

Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο, να έχει υγεία και μεγάλη προσοχή με την επιδημία που υπάρχει. Ευτυχία και ευημερία. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος 2022. »

Last modified on 16 Δεκεμβρίου 2021 %18:%Δεκ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr