Δεν καθάρισε ο Δήμος αίματα σε πεζόδρομο μετά από ατύχημα παρά την έκκληση από πολίτες

Νοεμβρίου 24, 2021 0

Ηλικιωμένος έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου στην οδό Δαρειώτου πλησίον του ιδιωτικού πάρκινγκ και χτύπησε το κεφάλι του.

Από το ατυχές συμβάν ο δρόμος γέμισε αίματα και χαρτιά καθώς περαστικοί προσπαθούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών και είναι καλά στην υγεία του.

Στο δρόμο όμως παρέμειναν αίματα και χαρτιά διασκορπισμένα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης. Όπως αναφέρεται στο μήνυμα του αναγνώστη πολίτες κάλεσαν τον Δήμο για να καθαρίσει το πεζοδρόμιο καθώς δικαιολογημένα κανείς, κυρίως λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, δεν πλησιάζει να μαζέψει τα ματωμένα χαρτιά. 

Ο Δήμος δεν έστειλε έως αργά το απόγευμα συνεργείο για να καθαρίσει και να απολυμάνει όπως θα ήταν το σωστό το σημείο σύμφωνα πάντα με καταγγελία πολίτη που βρέθηκε στο συμβάν και πέρασε ξανά αργότερα το απόγευμα από την οδό Δαρειώτου και ενώ είχε αναφερθεί στο Δήμο Τρίπολης το συμβάν.

Σε έναν κεντρικό πεζόδρομο με παιδιά να περνούν από εκεί αλλά και με ζώα που περιφέρονται στην περιοχή θεωρούμε πως έπρεπε και πρέπει εάν δεν το έχει κάνει εώς αυτή την ώρα ο Δήμος δεν επιτρέπεται να ολιγωρεί.

dariotaima2

dariotaima3

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr