Επίσκεψη Ανδρέα Λοβέρδου στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Νοεμβρίου 22, 2021 0
Επίσκεψη Ανδρέα Λοβέρδου στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
Επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Τον κ. Λοβέρδο υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής καθώς και πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Ο Δήμαρχος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Έπαυλης Ηρώδη του Αττικού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και πολλά χρόνια, στην αξιοποίηση του Αρκαδικού χωριού, στα προβλήματα του πρωτογενή τομέα καθώς και σε περαιτέρω άλλα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Ο κ. Λοβέρδος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που του αναφέρθηκαν και εξέφρασε την υποστήριξή του στα χρονίζοντα αιτήματα.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά με την συνάντηση: «Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε τον Ανδρέα Λοβέρδο στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας, με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που αφορούν τον Δήμο μας. Παράλληλα αναφερθήκαμε και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Ευχόμαστε στον κ. Λοβέρδο καλή επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr