Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (5η φάση Κυπέλλου Ελλάδος)

Οκτωβρίου 26, 2021 0

Ανώμαλη προσγείωση για τον Αστέρα Τρίπολης, που έχασε στο 96΄ με γκολ του Νίκα και αποκλείστηκε. Ο σκόρερ του Λεβαδειακού, νίκησε τον Μπαράλες στον αέρα και πέτυχε το γκολ της πρόκρισης για την ομάδα του.

Οι Αρκάδες έδειχναν να έχουν πάει να πάρουν την πρόκριση κάνοντας συντήρηση και με τη... φανέλα και έκαναν συντήρηση!

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τζημόπουλου (22') και σουτ του (κορυφαίου τους) Βρακά που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ράσταβατς βοηθούντων των αλλαγών του ισορρόπησε το ματς, αλλά δεν κατάφερε ν' απειλήσει ουσιαστικά (μια κεφαλιά του Μπαράλες ήταν επιπέδου προπόνησης για τον Στογιάνοβιτς...) μ' αποτέλεσμα να δεχθεί το σοκ στα ...χασομέρια του αγώνα.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες κάρτες: Τσάπρας -

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (69’ Λινάρδος), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (69’ Μουτίνιο), Βήχος, Βρακάς, Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος (70' Μπαχανάκ), Τσάπρας (54’ Δούμτσιος)

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): : Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής (84’ Κανελλόπουλος), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (46’ Ιγκλέσιας), Γκόμες, Αλί Μπαμπά (84’ Άλβαρες), Σονί (64’ Μπαράλες), Ριέρα (79' Σίτο).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr