ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τζαναβάρας: Απαραίτητοι οι τρεις βαθμοί!

Οκτωβρίου 20, 2021 0

Πόση κρισιμότητα μπορεί να κρύβει ο πρώτος αγώνας σε ένα πρωτάθλημα;

Εμμέσως δίνει την απάντηση ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, εξηγώντας στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive.gr μαζί του για ποιο λόγο θεωρεί πως οι τρεις βαθμοί στο παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο είναι απαραίτητοι για τον Παναρκαδικό!

«Είναι πρεμιέρα και όλες οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους. Ο Άγιος Ιερόθεος είναι πάντα μία πολύ καλή ομάδα, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί, για να ξεκινήσουμε καλά» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε μετά από σχετική νύξη: «Μετά την πρεμιέρα έχουμε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι απαραίτητοι για εμάς οι τρεις βαθμοί».

Αναφορικά με τον 5ο όμιλο, υπογράμμισε: «Είναι σχετικά δύσκολος, όμως έτσι όπως έχουν συμπυκνωθεί όλοι οι όμιλοι, όλοι έχουν τις δυσκολίες τους. Από την πλευρά μας, πρέπει να λειτουργήσουμε και να δουλέψουμε σε αυτόν».

Τέλος, σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Τρίπολης, ο Π. Τζαναβάρας ανέφερε: «Είμαστε μία νέα ομάδα ηλικιακά, αλλά και σαν πρόσωπα. Δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία. Τώρα, το που θα φτάσει θα φανεί σε λίγο καιρό».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr