Ο Σύνδεσμος τών εν Ευβοία Πελοποννησίων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην επετειακή παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς

Σεπτεμβρίου 29, 2021 0
Ο Σύνδεσμος τών εν Ευβοία Πελοποννησίων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" παρέλασε στην επετειακή παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς.
Μετά την τιμητική πρόσκληση του δήμου Τρίπολης στον Σύνδεσμο τών εν Ευβοία Πελοποννησίων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να συμμετάσχουμε στην επετειακή παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, βρεθήκαμε εκεί με άγημα και παρελάσαμε εκπροσωπώντας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών συλλόγων Πελοποννησίων.
sylpeloppar
Μετά το τέλος της παρέλασης είχαμε την τιμή να συναντήσουμε την αξιότιμη Πρόεδρο κ.Σακελλαροπούλου όπου και της δωρίσαμε το επετειακό βιβλίο για τον Σκαρίμπα της κ. Παπαγεωργοπούλου Σούλας, το οποίο εκδώσαμε από κοινού με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
Επίσης το συγκεκριμένο βιβλίο το δωρίσαμε και στον μεγάλο πατριώτη επιχειρηματία Σταύρο Δέμο.
sylpeloppar2
Τονίσαμε και στους δύο ότι έχουμε έρθει από την μαρτυρική Εύβοια λόγω των τελευταίων μεγάλων πυρκαγιών και τους ζητήσαμε είτε με την παρουσία τους είτε με άλλες ενέργειες να σταθούν δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας και της Πελοποννήσου.
 
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, τον δήμο Τρίπολης, όλους τους συμμετέχοντες στο άγημα και ιδιαίτερα την Χαρίκλεια Κακούρη και Θεόδωρο Κακούρη.
Last modified on 29 Σεπτεμβρίου 2021 %13:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr