Ήττα για την Κ19 του Αστέρα από τον Ολυμπιακό με 0-1

Σεπτεμβρίου 25, 2021 0

Με γκολ του Καράκουτη στο 93ο λεπτό, οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη πήραν την νίκη, έχοντας πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί ευκαιρίες πριν δεχθούν το γκολ της ήττας.

Στο 8’ ο Κουτσίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ με την κεφαλιά του να μη βρίσκει στόχο για λίγο.

Οι Αρκάδες απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Παπαδούδη όμως να αποκρούει το σουτ του Αντωνάκη. Στην συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Σπυριδάκης σούταρε άουτ στο 21’, ο Κεραμίδας νικήθηκε από τον Γραμματικάκη στο 28’ και ο Χριστοφιλόπουλος είδε την κεφαλιά του να καταλήγει έξω στο 32’. Ακόμα δύο καλές ευκαιρίες είχαν οι ερυθρόλευκοι , που τα σουτ των  Σπυριδάκη και Κασέμι δεν βρήκαν στόχο λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

 Και πάλι ο Κουτσίδης απείλησε στο 66’ αφού έπιασε την κεφαλιά ολομόναχος αλλά σημάδεψε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια  Νικόλης με κεφαλιά και ο Ιμπαγάσα με συνεχόμενα σουτ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση. Η μπάλα έφτασε από εκτέλεση πλαγίου άουτ στον Καράκουτη ο οποίος πέφτοντας την έστειλε με σουτ στα δίχτυα.

Οι αλλαγές των ερυθρολεύκων στο ημίχρονο, έκαναν την διαφορά .

Για τους γηπεδούχους ήταν μια άσχημη μέρα, που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις καλές ευκαιρίες που είχαν, με τον Αντωνάκη με σουτ εκτός περιοχής στο 11΄ και με τα τετ-α-τετ των Κωστέα και Ζουγλή στο 85ο και 89ο λεπτό αντίστοιχα.

Αστέρας : Γραμματικάκης, Γουσέτης, Χριστόπουλος, Ντάικο, Θεοδωρίδης, Προύντζος, Ζουγλής, Ανανιάδης (60' Παπαδημητρίου Θ.), Κωστέας, Αντωνάκης (90' Καπέρδας), Μιχόπουλος

Ολυμπιακός : Παπαδούδης, Κεραμίδας (46’ Νικόλης), Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Φρέρης, Χρήστου (77’ Πρεκατές), Κασέμι, Πετρόπουλος (46’ Καράκουτης), Πατήρας, Σπυριδάκης (71’ Ιμπαγάσα), Μοίρας (46’ Σταμούλης).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr