ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης

Αυγούστου 30, 2021 0
Από 01/09/2021 ξεκινάνε οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης οι οποίες θα διαρκέσουν έως και 30/09/2021.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με προϋπόθεση το νήπιο να έχει συμπληρώσει τα 2,5 έτη την ημέρα υποβολής της αίτησης εγγραφής.

Οι παιδικοί σταθμοί του ΝΠΔΔ φιλοξενούν παιδιά ηλικίας από 2,5 έως και 4 ετών.

Οι (7) επτά Παιδικοί σταθμοί του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης προσφέρουν επί σειρά ετών τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην πόλη μας, φροντίζοντας και διαπαιδαγωγώντας τους μικρούς μας δημότες στα πρώτα και βασικά χρόνια της ζωής τους, βάζοντας σταθερά θεμέλια για μία υγιή και ευτυχισμένη ζωή!

Οι χώροι μας είναι οργανωμένοι και ειδικά διαμορφωμένοι για την ευαίσθητη ηλικία των μικρών μας μαθητών, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια τους και ένα επιτελικό εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει καθημερινά για την υλοποίηση του παιδαγωγικού προγράμματος.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στο διαιτολόγιο των παιδιών μας το οποίο περιλαμβάνει (3) τρία γεύματα ημερησίως για τα οποία οι γονείς ενημερώνονται καθημερινά.

Η διάρκεια του σχολικού έτους είναι από την 1 Σεπτεμβρίου έως την 31 Ιουλίου και οι ώρες λειτουργίας είναι από 07:00 το πρωί έως 15:45 μ.μ.

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των δομών μας γίνεται για πρώτη φορά η δωρεάν μεταφορά των παιδιών με σχολικό λεωφορείο και με δική μας ευθύνη.

Δείτε αναλυτικά εδώ τους παιδικούς σταθμούς και τρόπους επικοινωνίας

Last modified on 30 Αυγούστου 2021 %12:%Αυγ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr