Παρουσίαση του βιβλίου Δεκαεπτά Κλωστές του Πάνου Δημάκη στο Παράλιο Άστρος

Αυγούστου 24, 2021 0
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 25 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο θέατρο Παραλίου Άστρους για την παρουσίαση του βιβλίου «Δεκαεπτά Κλωστές» του Πάνου Δημάκη.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Γιώργος Παπούλιας, Πολιτικός Επιστήμονας – Δημοσιογράφος, Διευθυντής του Ινστιτούτου για τη Σοσιαλδημοκρατία
  • Παναγιώτης Τσιλικάς, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος του Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Βερβένων
  • Πάνος Δημάκης, Συγγραφέας του βιβλίου - μεταφραστής                 

Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε πραγματική ιστορία. Το αγριότερο άγνωστο έγκλημα της Ελλάδας που συντάραξε τα Κύθηρα το 1909

Μια συναρπαστική κατάδυση στον ψυχισμό ενός ανθρώπου που είχε όσα ήθελε στη ζωή του, που βασιζόταν στην αποδοχή των γύρω του και τους το ανταπέδιδε απλόχερα.  Όμως η ξαφνική απόρριψη, η συνεχιζόμενη αδικία εναντίον του και ένας ολόκληρος κόσμος που καταρρέει γύρω του τον στρέφουν ενάντια σε όλους και τον οδηγούν στο πιο ειδεχθές έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τη μοίρα και τα παιχνίδια που παίζει εναντίον μας, για τα αόρατα νήματα που ορίζουν τη ζωή μας αλλά και τη δύναμη που πρέπει να βρούμε για να την ορίσουμε εμείς οι ίδιοι. Για την ηθική μιας κοινωνίας που μπορεί να καταστρέψει ανθρώπινες ζωές στον βωμό της κανονικότητας της αγέλης, που βασίζεται στο κουτσομπολιό, την κριτική και την κακόβουλη τάση των ανθρώπων να αναζητούν εξιλαστήρια θύματα.

Παράλληλα, γι’ αυτή την ηθική που διαμορφώνει ο καθένας προσωπικά, όπως και ήρωας του βιβλίου, ο Καστελάνης, που τον οδηγεί στα ολέθρια αποτελέσματα απέναντι σε μια κοινωνία που τον αντιμάχεται.

¤ Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Last modified on 24 Αυγούστου 2021 %19:%Αυγ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr