Με τον Δήμαρχο Τρίπολης συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας

Ιουλίου 22, 2021 0
Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας συναντήθηκε αρχικά με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με τον οποίο συζήτησαν για το θέμα των εμβολιασμών και την συμβολή της Περιφέρειας στην εκστρατεία εμβολιασμού.

Λίγο αργότερα ο υπουργός βρέθηκε στο Δημαρχείο Τρίπολης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης τον κ. Κώστα Τζιούμη και μίλησαν για ζητήματα που αφορούν τον Δήμο, όπως επίσης και για το πρόγραμμα των εμβολιασμών και την συμβολή της διοίκησης για την αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών. Επίσης συζητήθηκαν αναπτυξιακά θέμα που αφορούν τον Δήμο, όπως είναι έργα από το πρόγραμμα ''Αντώνης Τρίτσης'' που θα δώσουν ''ζωή στην πόλη. 

Ο κ. Πέτσας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, παρακάλεσε να τηρούν κάποια μέτρα για αυτούς και για τον εαυτό τους τονίζοντας, ότι στην προκειμένη περίπτωση κινδυνεύουν οι ανεμβολίαστοι και γι' αυτό τον λόγο πρέπει να εμβολιαστούν.

Τέλος, σε ερώτηση για το πότε θα ξεκινήσουν οι δια ζώσης συνεδριάσεις των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων ο κ. Πέτσας απάντησε ότι σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για συνεδριάσεις δια ζώσης.

petsas_tripoli

Last modified on 22 Ιουλίου 2021 %15:%Ιουλ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr