Τρίπολη: Ξεκίνησε η σηματοδότηση και ψηφιοποίηση μονοπατιών

Ιουλίου 02, 2021 0
Τρίπολη: Ξεκίνησε η σηματοδότηση και ψηφιοποίηση μονοπατιών
Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης κ.
Θάνος Μπουζέτος σχετικά με την σηματοδότηση και ψηφιοποίηση μονοπατιών στον Δήμο Τρίπολης.

Ξεκινώντας ο κ. Τζιούμης ανάφερε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η σηματοδότηση ιστορικών μονοπατιών στον Δήμο Τρίπολης, σε συνδυασμό με την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Oι πινακίδες αυτές θα υπάρχουν προκειμένου ο επισκέπτης να μπορεί να γνωρίσει την ιστορία του μονοπατιού που επισκέπτεται, επίσης δρομολογείται και η ψηφιοποίηση των μονοπατιών αυτών, προκειμένου ο περιπατητής να μπορεί να δει από το κινητό του την ιστορία του σημείου που επισκέπτεται. Ο Δήμαρχος, απηύθυνε ευχαριστίες στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης για την σημαντική συνεισφορά του στην ανάδειξη των μονοπατιών του Δήμου.

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του ΕΟΣΣ κ. Μπουζέτος, μίλησε για τη σημαντική στήριξη του Δήμου Τρίπολης σε αυτό το εγχείρημα, ενώ αναφέρθηκε και στις πινακίδες που θα τοποθετηθούν. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη ξεκινήσει η τοποθέτηση 100 πινακίδων θέσης, επίσης, 13 μεγάλες πινακίδες θα μπαίνουν στις πλατείες και σε σημεία ενδιαφέροντος ώστε να μπορούν να καθοδηγήσουν τον επισκέπτη. Η τοποθέτηση των πινακίδων και η ψηφιοποίηση των μονοπατιών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Οκτωβρίου.

tzioum27

  • ΕΟΣ Τρίπολης

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr