Πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος από την Τράπεζα Eurobank

Ιουνίου 04, 2021
Πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος από την Τράπεζα Eurobank
Σε διαδικτυακή εκδήλωση της Τράπεζας Eurobank συμμετείχε εχθές, Πέμπτη 3 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ.
Στάθης Κούλης. Η Eurobank στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διοργάνωσε ειδική εκδήλωση προκειμένου να αναδείξει την αναγκαιότητα για αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος στη χώρα…

Η «Πρωτοβουλία για το Δημογραφικό», αφορά σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας, για τη στήριξη της οικογένειας και την αναστροφή της υπογεννητικότητας. Επιδίωξη αποτελεί η υλοποίηση σειράς ενεργειών σε συνεργασία με φορείς και οργανώσεις, όπως η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η ΜΚΟ «Be-Live» και η Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Η εκδήλωση που διοργάνωσε η Τράπεζα Eurobank έλαβε χώρα στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και μεταδόθηκε διαδικτυακά. Εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος Β’ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης χαιρετισμό η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής & Οικογένειας, κα. Μαρία Συρεγγέλα, ενώ την πρωτοβουλία χαιρέτισε και η Πρέσβειρα της Πρωτοβουλίας για το Δημογραφικό, κα. Αιμιλία Τσουλφά, Χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ιστιοπλοΐα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr