Το Δημαρχείο της Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Νίκος Δούκας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη

Μαϊος 17, 2021 0
Το Δημαρχείο της Τρίπολης επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Νίκος Δούκας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη
Το Δημαρχείο της Τρίπολης επισκέφθηκε την Δευτέρα (17/5/2021) ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ.
Νίκος Δούκας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη και εκπροσώπους παραγωγών, στο πλαίσιο περιοδείας, μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο εκτεταμένος παγετός του Απριλίου στην…

Ο Δήμαρχος μίλησε για εποικοδομητική συνεργασία και τόνισε την ταύτιση απόψεων στο γεγονός ότι ο πρωτογενής τομέας είναι κυρίαρχος στην περιοχή μας.


«Η επιβίωση του πρωτογενούς τομέα συνδέεται άρρηκτα με εκείνη του Δήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιούμης, ενώ στάθηκε στο ότι ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ δεσμεύτηκε πως θα αποζημιωθούν οι αγρότες.
Ο Δήμαρχος είπε επίσης ότι είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και σε συνεργασία μαζί του οργανώθηκε η σημερινή συνάντηση στην Τρίπολη.
Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα γίνει νέα συνάντηση στην Αρκαδική Πρωτεύουσα, με την παρουσία του ιδίου του Προέδρου του ΕΛΓΑ.


Από την πλευρά του, ο κ. Δούκας ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και την ουσιαστική συζήτηση που διεξήχθη στο Δημαρχείο της Τρίπολης. Μάλιστα, μετέφερε τη δέσμευση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι παραγωγοί θα αποζημιωθούν ως το τελευταίο ευρώ.


Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής του ΕΛΓΑ Τρίπολης κ. Ηλίας Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σημιάδων και Πρόεδρος της Ένωσης Προέδρων του Δήμου Τρίπολης κ. Παναγιώτης Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουκά κ. Κώστας Σμυρνιώτης, ο Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ζευγολατιού κ. Κώστας Ντορόπουλος, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καμαρίου κα. Αντωνία Αδαμοπούλου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βουνού κ. Αντώνης Μπιλίδας, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μανθυρέας κ. Ηλίας Μαχαίρας, ο πρόεδρος του αγροτικού - κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αρκαδίας «Η Ένωση» κ. Θανάσης Τσιοτίνας και ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου «Μαντινεία» κ. Χρήστος Τσάμης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr