Δημοπράτηση του έργου «Αντικατάσταση στέγης και διαμόρφωση χώρου εντός του Κλειστού Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης»

Μαϊος 07, 2021
Δημοπράτηση του έργου «Αντικατάσταση στέγης και διαμόρφωση χώρου εντός του Κλειστού Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης»
Ο Δήμος Μεγαλόπολης δημοπρατεί το έργο με τίτλο «Αντικατάσταση στέγης και διαμόρφωση χώρου εντός του Κλειστού Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης», προϋπολογισμού 210.000,00€, με πιστώσεις από ίδιους πόρους και 5ο ΕΑΠ.

Το Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης, λόγω της παρέλευσης του χρόνου (έχει κατασκευασθεί τη δεκαετία του ΄80), παρουσιάζει φθορές τόσο στους εξωτερικούς όσο και τους εσωτερικούς χώρους του.

Το σοβαρότερο πρόβλημα που έχει εντοπισθεί, τουλάχιστον από 15ετίας, είναι η στεγανότητα της οροφής και των οριζόντιων υδρορροών του, με αποτέλεσμα όμβρια ύδατα να εισέρχονται στο εσωτερικό του, προκαλώντας ζημιές, κυρίως στο παρκέ του γηπέδου. Κατά καιρούς, έχουν γίνει εργασίες συντήρησης της στέγης, χωρίς όμως να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κρίθηκε λοιπόν ως απολύτως αναγκαία η εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου, με το οποίο αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως η στεγανότητα του Σταδίου, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον εισροή υδάτων και να επιτευχθούν καλύτερες θερμικές συνθήκες στο εσωτερικό του, προς όφελος των χρηστών του.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σχεδιάζεται η αντικατάσταση των σωμάτων θέρμανσης, όπου έχουν παρουσιάσει σοβαρές δυσλειτουργίες, επίσης λόγω παλαιότητας.

Το Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης αποτελεί μια βασική υποδομή για την περιοχή μας, έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις ευρύτερης εμβέλειας και απαιτείται να διατηρηθεί σε αντίστοιχη κατάσταση και, προς αυτό το σκοπό, ο Δήμος Μεγαλόπολης, οι αθλητικοί σύλλογοι και όλοι οι πολίτες οφείλουμε από κοινού να το προστατεύουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας. 

Εκ του Δήμου 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter