Δείτε ζωντανά αύριο 07/05 την εκδήλωση για την 198η Επέτειο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης Άστρους

Μαϊος 06, 2021 0
Δείτε ζωντανά αύριο 07/05 την εκδήλωση για την 198η Επέτειο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης Άστρους
Δείτε ζωντανά αύριο 07/05 την εκδήλωση για την 198η Επέτειο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης Άστρους, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο εξωτερικά του Μουσείου Άστρους στις 10:00 το πρωί, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το pna.gr

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με υψηλό το αίσθημα σεβασμού προς τους εκπροσώπους των επαναστατημένων Ελλήνων που συγκεντρώθηκαν στο Άστρος Κυνουρίας τον Απρίλιο του 1823 και ψήφισαν το νέο αναθεωρημένο Σύνταγμα της Ελλάδας, αλλά και με ανάλογο το αίσθημα ευθύνης που επιβάλλει την τήρηση αυστηρών μέτρων προς αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, εορτάζει φέτος, με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, την 198η Επέτειο της «Β’ εν Άστρει Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων».

Τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Λόγω των περιορισμών που δεν επιτρέπουν την ελεύθερη προσέλευση στο χώρο της Εθνοσυνέλευσης, η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο you tube:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr