Λειτουργία ειδικής κλινικής για αποθεραπεία ασθενών COVID-19 στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης

Απριλίου 28, 2021 0
Λειτουργία ειδικής κλινικής για αποθεραπεία ασθενών COVID-19 στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης
Πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στον τομέα της Αποκατάστασης το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης οργάνωσε και λειτουργεί ειδική POST COVID κλινική νοσηλεύοντας ασθενείς που αναρρώνουν από COVID - 19.

Αξιοποιώντας την έμπειρη διεπιστημονική του ομάδα καθώς και τα πρωτοποριακά μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής που διαθέτει, το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συνεχίζει να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες Αποκατάστασης στην ειδικά διαμορφωμένη POST COVID κλινική και να επαναφέρει σε πλήρη υγεία και ευεξία τους ασθενείς που νόσησαν από COVID - 19 και διανύουν το κρίσιμο χρονικό διάστημα.της αποθεραπείας τους. Ακολουθώντας προηγμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα και έχοντας μεγάλη εμπειρία στην ολιστική αντιμετώπιση πληθώρας νοσημάτων η διεπιστημονική ομάδα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διαμορφώνει εξατομικευμένα προγράμματα αποθεραπείας, ανάλογα με τα όργανα που πρόσβαλε στον καθένα ο ιός της πανδημίας και με βάση την κλινική τους εικόνα , ανακουφίζοντας αρχικά τους ασθενείς από COVID - 19 και στη συνέχεια προσφέροντάς τους μόνιμα αποθεραπευτικά αποτελέσματα.

Με αστείρευτη διάθεση προσφοράς η διεπιστημονική ομάδα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι έτοιμη να σας εξετάσει, να εντοπίσει τα όποια προβλήματα άφησε πίσω του ο ιός και να σας προσφέρει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπειών διαμορφωμένο πάνω στις δικές σας ανάγκες. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να περιλαμβάνει: κινητοποίηση άκρων, υδροθεραπεία, ρομποτική αποκατάσταση, ενδυνάμωση αναπνευστικών μυών, πνευμονική παροχέτευση, νευροανάδραση, αερόβια άσκηση, χορήγηση ενδοφλέβιων βιταμινών, καθαρισμό παχέος εντέρου, βελονισμό, ρεφλεξολογία, ολοσωματική υπερθερμία, οξυγονοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη και ειδική διατροφή.

Βασική προτεραιότητα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι η αντιμετώπιση των επίμονων συμπτωμάτων που ταλαιπωρούν μεγάλο ποσοστό ασθενών μετά τη νόσηση και ανάρρωση από τον ιό.

Αυτή η κατάσταση της επιμονής των συμπτωμάτων χαρακτηρίζεται ως LONG COVID -19 και είναι το επόμενο σημαντικό στοίχημα που καλείται να κερδίσει η ιατρική μας κοινότητα. Ο ιδανικός χώρος αποθεραπείας για τέτοιου είδους καταστάσεις είναι το Κέντρο Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ το οποίο διαθέτει μία εμπειρότατη διεπιστημονική ομάδα που αποτελείται από: Πνευμονολόγο, Καρδιολόγο, Νευρολόγο, Φυσίατρο και άλλους έμπειρους επαγγελματίες υγείας όπως Φυσιοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Ψυχολόγους και Διαιτολόγους.

Στόχος αυτής της πρωτοποριακής προσπάθειας δεν είναι μόνο η ανακούφιση των επίμονων συμπτωμάτων στη μετά - COVID φάση αλλά η πλήρης ανάρρωση των ασθενών σε ψυχοσωματικό επίπεδο καθώς και η πλήρη ανάκτηση της
υγείας και της ευεξίας των ασθενών που νόσησαν από τον COVID - 19. Οι ειδικοί μας συνεργάτες είναι έτοιμοι να σας λύσουν τις απορίες που έχετε και να σας ενημερώσουν αναλυτικά τόσο για τα προγράμματα Ολιστικής Αποκατάστασης μετά τη νόσο COVID - 19 όσο και για τη λειτουργία της POST COVID κλινικής στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ (τηλεφωνικό κέντρο 2716 008888 - Δνση 2ο χλμ Π.Ε.Ο. Τρίπολης Τεγέας - Τρίπολη ).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr