Εμβολιασμός νοσηλευόμενων και προσωπικού του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟ

Απριλίου 28, 2021 0
Εμβολιασμός νοσηλευόμενων και προσωπικού του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟ
Κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. εμβολίασε ασθενείς και προσωπικό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟ - Κ. ΚΑΡΝΙΑΔΑΚΗ: "Με υπεύθυνη στάση .
..ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ"

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ χθες Μεγάλη Τρίτη 26/4/2021 ειδικό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ. ) βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης και εμβολίασε ασθενείς και προσωπικό με το εγκεκριμένο - από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων - εμβόλιο της PFIZER.

Με αυτή την πρωτοβουλία η συντριπτική πλειοψηφία ασθενών και προσωπικού του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ "θωρακίστηκαν" έναντι του ιού της πανδημίας και δημιούργησαν ένα ισχυρό μέτωπο κατά του Covid - 19 που θα τους επιτρέψει να κινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια στο Κέντρο και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την αποθεραπεία τους οι ασθενείς και την εργασία τους οι εργαζόμενοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το προσωπικό του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ο χθεσινός ήταν ο δεύτερος προγραμματισμένος εμβολιασμός αφού η πρώτη ομάδα εργαζομένων είχε ολοκληρώσει και τη 2η δόση του εμβολίου από την 1η
Φεβρουαρίου 2021 σε συνεργασία με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Με αφορμή το χθεσινό εμβολιασμό ασθενών και προσωπικού η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της τόσο για το υψηλό ποσοστό των εμβολιασμένων όσο και για την άψογη συνεργασία του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η κ. Καρνιαδάκη δήλωσε:" Το στοίχημα του εμβολιασμού μπορούμε και πρέπει να το κερδίσουμε όλοι μαζί. Είναι ο μόνος δρόμος που έχουμε για να δούμε επιτέλους το φως και να βγούμε από το σκοτεινό τούνελ της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις δομές του Υπουργείου Υγείας που εμπλέκονται στην εθνική εκστρατεία του εμβολιασμού τόσο για τη συνεργασία με το Κέντρο μας όσο και για τη διάθεση προσφοράς που διακρίνει το προσωπικό τους.

Ο χθεσινός εμβολιασμός ασθενών και προσωπικού στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια και δημιουργεί ένα μεγαλύτερο κλίμα ασφάλειας που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς μας. Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών που διανύουμε θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ σε όλους: Δύναμη, Ελπίδα και Υγεία. Το φετινό Πάσχα του 2021 το σύνθημά μας θα πρέπει να είναι ένα: με υπεύθυνη στάση ...Καλή Ανάσταση"

  • κορωνοιος

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr