30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΝΙΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τα μηνύματα της οικογένειας του ομίλου τένις

Απριλίου 21, 2021 0
30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΝΙΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τα μηνύματα της οικογένειας του ομίλου τένις
Σύσσωμη η οικογένεια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με πρώτο τον Πρόεδρο της ομάδας κ.
Βαλασόπουλο Παναγιώτη, τον Έφορο Αγωνιστικού κ. Κούλη Ευάγγελο, την προπονητική ομάδα και τους επιστημονικούς συνεργάτες εξέφρασαν τα εορταστικά τους μηνύματα για την συμπλήρωση 30…

Πιο συγκεκριμένα :

ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πρόεδρος ΑΕΚ Τρίπολης) 

Έχουμε την τύχη να εκπροσωπούμε έναν από τους ιστορικότερους  αθλητικούς συλλόγους της πατρίδας μας, που μετρά σχεδόν έναν αιώνα ζωής ,αλλά και αυτού που έλκει την καταγωγή του από τις βαθιές ρίζες του ελληνισμού, για αυτό περήφανα δικαίως διατυμπανίζουμε «ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ-» . Αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προγόνων μας, που έφτασαν στο κέντρο του Μοριά μέσα από τον διωγμό και την καταστροφή των πατρογονικών εστιών, μας οδηγούν μέχρι σήμερα. Το 2019 γιορτάσαμε τα 90 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και διακρίσεων και φέτος τα 30 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος της αντισφαίρισης. Τμήμα, που αποτελεί ξεχωριστό πολύτιμο πετράδι στην ιστορία μας. Κάθε μέρα το συγκεκριμένο τμήμα μας εκπροσωπεί πανάξια με τους αθλητές του, όπου και εάν αγωνίζεται, τιμώντας τα ιδανικά του «ευ αγωνίζεσθαι». Χρόνια πολλά !! Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα ΕΠΟΝΤΑΙ!

ΚΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Έφορος Αγωνιστικού ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης) 

Με ιδιαίτερη χαρά γιορτάζουμε τα τριακοστά γενέθλια του τμήματος αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης, που συμπίπτουν με την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Μια πορεία τριάντα χρόνων προσφοράς στην αθλητική και κοινωνική ζωή της πόλης μας, ιδιαίτερα στην τωρινή δύσκολη περίοδο της πανδημίας που όλοι βιώνουμε, το τμήμα αντισφαίρισης προσφέρει αθλητικό ήθος, χαρά, διασκέδαση, άθληση στους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους αθλητές – μέλη του συλλόγου μας. Με πίστη στις αρχές και στις αξίες που διέπουν τον σύλλογο και με τη δύναμη και αγάπη που λαμβάνουμε καθημερινά από όλους εσάς, η διοίκηση και η προπονητική ομάδα θα συνεχίσουν δυναμικά την προσπάθεια τους, ώστε το τμήμα της αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης να δίνει ώθηση για μεγαλύτερες προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Διευθυντής και Υπεύθυνος Προπονητικής ομάδας ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης) 

Σπείρε παρελθόν και θέρισε μέλλον… Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μας ενώνουν καθώς και χιλιάδες αναμνήσεις που μέσα μας θα είναι για μια ζωή. Αυτές οι μοναδικές, δικές μας στιγμές, είναι που σε έχουν κάνει μια ξεχωριστή δύναμηΑπό το 1991 μέχρι σήμερα, εδώ και 30 χρόνια, υπάρχεις στην ζωή πολλών ανθρώπων. Για μένα από το 2004 και συνεχίζεις. Εμείς, η οικογένεια του ομίλου, έτσι όπως ξέρουμε, μαζί – ενωμένοι για μια ζωή, ότι και να γίνει …  Χρόνια Πολλά στην ομάδα μας, Χρόνια Πολλά στην οικογένεια μας – για πάντα στην καρδιά μας !!!

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (Προπονητής ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης) 

Χρόνια πολλά στον όμιλό μας, την ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΕΝΙΣ. Πάντα δημιουργική και ανοδική πορεία, γεμάτη με μοναδικές στιγμές για όλους τους συμμετέχοντες. Εύχομαι στη διοίκηση και σε όλη την προπονητική ομάδα του ομίλου, να συνεχίσουμε το έργο μας με δύναμη, υγεία και πάθος, διότι το τένις είναι βασιλιάς στα αθλήματα, άθλημα της ευγένειας και του πολιτισμού.

Χρόνια Πολλά !!

ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΥ ΣΑΝΤΥ (Προπονήτρια Φυσικής Κατάστασης ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης) 

Χρόνια πολλά στην οικογένεια του ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης , χρόνια καλά! Χρόνια όμορφα, πάντα ενωμένοι, στις νίκες και στις ήττες.

Καλούς αγώνες, επιτυχίες, βάθρα, … μα πάνω από όλα χρόνια πολλά με χαρές πολλές , απίστευτες στιγμές και χαμόγελα!

Μια τεράστια αγκαλιά στον όμιλό μας !!!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ (Φυσιοθεραπεύτρια ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης) 

Χρόνια Πολλά στον όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για τα 30 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό της πόλης.

Εύχομαι ολόψυχα στην διοίκηση, στην προπονητική ομάδα και στους αθλητές υγεία ώστε να συνεχίσουν τις επιτυχίες και τις διακρίσεις στον χώρο του τένις.

ΜΠΙΛΙΣΗ ΕΛΕΝΑ (Διατροφολόγος ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης) 

Στα 30 χρόνια λειτουργίας του ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έχει μυήσει στα μυστικά του αθλήματος χιλιάδες παιδιά, έχει φιλοξενήσει πολλά αθλητικά γεγονότα και έχει αναδειχθεί σε μεγάλο αθλητικό σωματείο με πολλές αθλητικές διακρίσεις. Επί 30 χρόνια ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και η δέσμευση όλων μας είναι να εργαστούμε σκληρά, ώστε να τον φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και να καμαρώσουμε μεγάλες επιτυχίες. Χρόνια Πολλά στο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης !!

Μαθαίνουμε από το παρελθόν μας, ζούμε το παρόν μας, ονειρευόμαστε το μέλλον μας …

Τένις ΑΕΚ Τρίπολης, ετών 30 (19/4/1991 – 19/4/2021…)

“Μια Ομάδα – Ένα Όνειρο” 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr