Δήμος Τρίπολης: "Εργασίες - παρεμβάσεις αλλάζουν την εικόνα στα χωριά μας"

Απριλίου 16, 2021 0
Δήμος Τρίπολης:
Συνεργεία προχώρησαν σε πλύσεις και απολυμάνσεις στην πλατεία και στους κεντρικούς δρόμους, σε καθαρισμό στα αγάλματα και στις προτομές, σε κλαδέματα δέντρων και στο τέλος τοποθέτησαν σημαίες και λάβαρα για την επέτειο της μάχης του Λεβιδίου.

Εργασίες πραγματοποιήθηκαν από την Δευτέρα (12/4/2021), μέχρι την Παρασκευή (16/4/2021), στην τοπική κοινότητα Λεβιδίου.

«Πρώτη φορά γίνεται τόσο καλή δουλειά από τον Δήμο Τρίπολης στο Λεβίδι» παραδέχθηκε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Παναγιώτης Ξύδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής, του Κώστα Τζιούμη, σε κάθε αίτημά τους. Επιπλέον, ο κ. Ξύδης εξήρε το έργο του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Γιώργου Λαγού.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έχει καταστήσει σαφές ότι η δημοτική αρχή δεν διαχωρίζει την Τρίπολη από τις τοπικές κοινότητες και έχει απευθύνει σαφή οδηγία προς όλους τους συνεργάτες του να φροντίζουν για όλα τα χωριά, στο μέτρο των οικονομικών δυνατότητων μας, προκειμένου να γίνονται έργα, σε συνεννόηση με τους Προέδρους, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών αλλά και την παραγωγική δραστηριότητα.

stripapan

stripapaee3n

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr