Κώστας Τζιούμης: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Τριπολιτσιώτη αθλητή και πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Μανώλη Μανωλόπουλου

Απριλίου 09, 2021 0
Κώστας Τζιούμης: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Τριπολιτσιώτη αθλητή και πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Μανώλη Μανωλόπουλου
Το μήνυμα του Δημάρχου Τρίπολης για την απώλεια του Τριπολιτσιώτη αθλητή και πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Μανώλη Μανωλόπουλου.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το θάνατο του Τριπολιτσιώτη αθλητή και πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Μανώλη Μανωλόπουλου, πρωτίστως στην οικογένειά του αλλά και σε όλο τον αθλητικό κόσμο που από σήμερα μετρά μια ακόμα απώλεια. Ως αθλητής του κλασσικού αθλητισμού και μετέπειτα προπονητής του ΣΕΓΑΣ, αφιέρωσε τη ζωή του στον στίβο πετυχαίνοντας διακρίσεις  και αφήνοντας πίσω ένα τεράστιο έργο, τιμή για την πόλη μας και γενέτειρά του.

Είχα την τιμή να τον γνωρίζω, προσωπικά ,πολλά χρόνια , καθώς παρακολουθούσα την υγεία του και ήταν εξαιρετική εμπειρία να συζητάς μαζί του για θέματα αθλητισμού, αλλά κι ευρύτερα κοινωνικά θέματα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αρκαδικής γης , που τόσο πολύ αγαπούσε, που θα τον σκεπάσει.

Κώστας Τζιούμης

Η ανακοίνωση του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του για τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Νικολόπουλου. Η ξαφνική απώλεια του βύθισε σε θλίψη τον Πρόεδρο και τους εργαζομένους του Ν.Π. καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο με ακεραιότητα και ήθος, πάντοτε πρόθυμο να προσφέρει αφιλοκερδώς στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης, το οποίο αποτελούσε αγαπημένη του ενασχόληση.

Αποτέλεσμα της αγάπης του αυτής αποτελεί η σημερινή αναβαθμισμένη εικόνα του Σκοπευτηρίου για το οποίο πάντοτε αγωνιούσε και νοιαζόταν τόσο πρόσφατα, όσο και κατά το παρελθόν επί σειρά ετών καταναλώνοντας χρόνο, κόπο και προσωπική εργασία με μοναδικό κίνητρο την αγάπη και το μεράκι του για το χώρο του Σκοπευτηρίου.

Η στάση αυτή της προσφοράς του προς το κοινωνικό σύνολο μακάρι να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για τον τρόπο που πρέπει να κανείς να διάγει το βίο του ως ενεργό και χρήσιμο μέλος μιας κοινωνίας.
Καλό του ταξίδι και καλή δύναμη και υπομονή στους οικείους του για την βαρύτατη απώλεια.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr