Καταγγελία της ΟΛΜΕ για τον διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τριπόλεως

Μαρτίου 11, 2021 0
Καταγγελία της ΟΛΜΕ για τον διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τριπόλεως
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τον διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τριπόλεως, ο οποίος, όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της, αυθαιρετώντας δεν δέχεται τις ατομικές – συλλογικές δηλώσεις απεργίας – αποχής της ΟΛΜΕ που συνδέονται με τη διαδικασία «αυτοαξιολόγησης» των σχολικών μονάδων.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τον διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τριπόλεως, ο οποίος αυθαιρετώντας δεν δέχεται τις ατομικές – συλλογικές δηλώσεις απεργίας – αποχής της ΟΛΜΕ που συνδέονται με τη διαδικασία «αυτοαξιολόγησης» των σχολικών μονάδων.

Τον καλούμε να αναλογιστεί το μέγεθος των αυθαιρέτων πράξεων του, να μην αμφισβητεί το απόλυτα νομικά τεκμηριωμένο κείμενο της Ομοσπονδίας και να συνταχθεί με τις θέσεις του κλάδου.

 Επισημαίνουμε ότι η άρνηση αποδοχής του ανωτέρω εγγράφου δεν συνάδει με την κείμενη νομοθεσία και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ιερό δικαίωμα της απεργίας.

 Καλούμε τους συναδέλφους να εμμείνουν στην απόλυτα νόμιμη απόφασή τους και να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα μας που στηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών.

olmemousiko

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr