Κώστας Τζιούμης: «Συμβάλλουμε στη δημιουργία ΕΜΑΚ στο Δήμο μας»

Μαρτίου 10, 2021 0
Κώστας Τζιούμης: «Συμβάλλουμε στη δημιουργία ΕΜΑΚ στο Δήμο μας»
Την απόλυτη ικανοποίηση του για τη δρομολόγηση ίδρυσης ΕΜΑΚ με έδρα την Τρίπολη εξέφρασε ο Δήμαρχος κ.
Κώστας Τζιούμης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με στελέχη του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, το μεσημέρι της Τετάρτης (10/3/2021).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος, μαζί με τον Περιφερειάρχη και τα στελέχη της Π.Υ. πραγματοποίησαν επίσκεψη στο χωριό Άγιος Βασίλειος, όπου στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου της κοινότητας, έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Τρίπολης στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, τόνισε: «Ο χώρος που έχει παραχωρηθεί στην Πυροσβεστική, στο δημοτικό σχολείου Αγίου Βασιλείου, θα εκσυγχρονιστεί, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της ΕΜΑΚ. Δημιουργείται μια υπηρεσία που θα έχει μια σημαντική προσφορά στο θέμα της αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και αυξάνει το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της Πελοποννήσου.

Για την Τρίπολη είναι σημαντικό ότι υπάρχει μια νέα υπηρεσία. Ο Δήμος Τρίπολης αναμένει τις σχετικές εισηγήσεις και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα και η υπηρεσία να λειτουργήσει άρτια».

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο Τρίπολης για το γεγονός ότι έχει παραχωρηθεί ο χώρος στον Άγιο Βασιλείου, ώστε το νέο τμήμα να στεγαστεί στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

  • Κώστας Τζιούμης

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr