Δημος Γορτυνίας: Βγήκαν τα αποτελέσματα των γρήγορων τεστ για Ηραία και Ριζοσπηλιά

Φεβρουαρίου 17, 2021
Δημος Γορτυνίας: Βγήκαν τα αποτελέσματα των γρήγορων τεστ για Ηραία και Ριζοσπηλιά
Ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Γορτυνίας, κινητή μονάδα του Ε.
Ο.Δ.Υ. βρέθηκε εχθές, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, σε τρεις Τοπικές Κοινότητες της Ηραίας και στην Ριζοσπηλιά, Τ.Κ. της Δημοτικής Ενότητας Δημητσάνας. Συγκεκριμένα, η κινητή μονάδα επισκέφθηκε τα χωριά Κοκκοράς, Κακουραίικα, τον οικισμό…

Τηρώντας τις αποστάσεις και τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας, μερικές δεκάδες δημοτών υπεβλήθησαν σε γρήγορο τεστ ανίχνευσης του COVID-19 (rapid test). Σύμφωνα με τα μέλη του κλιμακίου του Ε.Ο.Δ.Υ., τα αποτελέσματα όλων των τεστ βγήκαν αρνητικά. Βέβαια, ύστερα κι από την εμφάνιση του κρούσματος στο Γυμνάσιο Βυτίνας, βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση ενώ, οι έλεγχοι μέσω του Ε.Ο.Δ.Υ. και των γρήγορων τεστ, θα επεκταθούν σύντομα και σε πολλά ακόμη χωριά.  

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Στάθης Κούλης,  που συντονίζει προσωπικά τις δράσεις διεξαγωγής των rapid test, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο από το χαμηλό ποσοστό μετάδοσης, όσο κι από τη συμμετοχή των δημοτών που είναι μεγάλη, κάθε φορά. Εφιστώ δε την προσοχή όλων, καθώς η έλλειψη κρουσμάτων δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. 

Σας προτρέπω να συνεχίσετε να προστατεύετε την δημόσια υγεία με την υπεύθυνη στάση σας απέναντι στις εξελίξεις. 

Ο Δήμος σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσει να λαμβάνει τα απαραίτητα για την προστασία όλων μας μέτρα».

  • κορωνοιος

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr