Κλειστά σχολεία στην Αρκαδία αύριο 15/02 - Τι ισχύει για Τρίπολη - Βόρεια Κυνουρία -Μεγαλόπολη - Γορτυνία

Φεβρουαρίου 14, 2021 0
Κλειστά σχολεία στην Αρκαδία αύριο 15/02 - Τι ισχύει για Τρίπολη - Βόρεια Κυνουρία  -Μεγαλόπολη  - Γορτυνία
Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων στις ορεινές κυρίως περιοχές της Αρκαδία λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών
Δήμος Τρίπολης
Οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας μιλούν για χιονόπτωση και εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή μας για την Δευτέρα, 15/2/2021, ως εκ τούτου είναι αδύνατον να λειτουργήσουν τα σχολεία μας με τους υγειονομικούς κανόνες που προβλέπονται για την πανδημία (ανοικτά παράθυρα κλπ).
Ανακοινώνουμε λοιπόν, ότι για την Δευτέρα,15/2/2021 αναστέλλεται, η δια ζώσης, λειτουργία σε όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Τρίπολης.
Το ίδιο ισχύει και για τους βρεφονηπιακούς, βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά με τηλεκπαίδευση.
Για την Τρίτη 16/2/2021, θα επανέλθουμε αύριο, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, με νέα ανακοίνωση.

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

«Κλειστά οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και οι Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Αύριο, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, αναστέλλεται η λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών καθώς και των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών.

Με τα καιρικά φαινόμενα που προβλέπονται από την Ε.Μ.Υ. τα σχολεία δε μπορούν να λειτουργήσουν βάσει των οδηγιών των αρμόδιων φορέων για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

Τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με την ενημέρωση που θα λάβετε από τις σχολικές μονάδες σε συνεργασία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης.

Εφιστούμε την προσοχή στις μετακινήσεις των πολιτών και αυτές συνίσταται να πραγματοποιούνται μόνο σε απόλυτη ανάγκη.

Δήμος Μεγαλόπολης:

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Ανακοινώνεται ότι, λόγω του ισχυρού ψύχους που αναμένεται να επικρατήσει αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, και των ειδικών μέτρων με τα οποία διεξάγεται η διδασκαλία στις σχολικές μονάδες (ανοικτά παράθυρα) για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοιού, τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλε-εκπαίδευσης.

Δήμος Γορτυνίας:

Αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Προσωρινή διακοπή των μαθημάτων στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Γορτυνίας, λόγω χιονόπτωσης - παγετού και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στους σχολικούς χώρους.

Η διακοπή των μαθημάτων ισχύει για την 15η Φεβρουαρίου 2021. Η εφαρμογή της παρούσας δεν προκαλεί δαπάνη σε βάρος του Δημοτικού προϋπολογισμού.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr