Κώστας Τζιούμης: «Συνεχίζουμε στοχευμένα, συγκεκριμένα και, όπως αποδεικνύεται, αποτελεσματικά»

Φεβρουαρίου 11, 2021 0
Κώστας Τζιούμης: «Συνεχίζουμε στοχευμένα, συγκεκριμένα και, όπως αποδεικνύεται, αποτελεσματικά»
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε, το μεσημέρι της Πέμπτης (11/2/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης.

Ο Δήμαρχος, σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: "Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ευθύνη της πορείας και της τύχης του Δήμου μας προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συμπολιτών μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν μέσα στις σκληρές συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε και, δυστυχώς βιώνουμε.

Προς τούτο παρακολουθούμε και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε πρόσκληση, κάθε ευκαιρία για την επιτέλεση έργου, για άντληση πόρων, για λύση προβλημάτων. Πασχίζουμε για την εξασφάλιση χρηματοδότησης, για την εκμετάλλευση πόρων, προγραμμάτων, “εργαλείων”. Και βέβαια για κάθε προσπάθειά μας, για κάθε βήμα μας, ενημερώνουμε με κάθε τρόπο και μέσο τους πάντες.

Ήδη, σε σχέση με το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης», καταθέσαμε πρόταση για την έγκριση και χρηματοδότηση μελετών:

Ανάπλαση πλατείας Κολοκοτρώνη και πλατείας Βαλτετσίου.
Διαμόρφωση λόφου Μπιτσάνη.
Συλλεκτήρων (αποχέτευσης) “ ακαθάρτων” περιοχών, προϋπολογισμού 557.594,51 ευρώ.
Για τη δημιουργία Ψηφιακού Μουσείου – στο “Πετροπούλειο” – κατατέθηκε αίτηση χρηματοδότησης προϋπολογισμού 438.216,00 ευρώ, όπως και για τη δημιουργία (επιτέλους!) της Δημοτικής Πινακοθήκης στο “Τσιχρίτζειο”, προϋπολογισμού 305.288,00 ευρώ, δημιουργία για την οποία έχουμε και την “πρόταση – συμπαράσταση” από την ΕΛΛΑΔΑ 2021.

Τέλος, από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης» εγκρίθηκε:

η δαπάνη, προϋπολογισμού 2.500,000,00 ευρώ, για το έργο “Αποχέτευση ομβρίων περιοχής Φιλικών” και από το Δ.Σ. του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων η δανειακή σύμβαση για την υλοποίηση του έργου αυτού.
Με τη θετική συνέργεια και στήριξη όλων των δημοτών μας σε κάθε φιλόδημη και κοινωφελή προσπάθειά μας συνεχίζουμε στοχευμένα, συγκεκριμένα και, όπως αποδεικνύεται, αποτελεσματικά."

Last modified on 12 Φεβρουαρίου 2021 %14:%Φεβ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr