Συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου Άστρους

Φεβρουαρίου 10, 2021 0
Συνεχίζεται η λειτουργία του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου Άστρους
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογής και Κοινωνικής Ωφέλειας (ΚΟΙΝΣΕΠ PROMO KYNOURIA) συνεχίζουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου.

Στόχος του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου είναι η κάλυψη αναγκών των ευπαθών  ομάδων του Δήμου μας (οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας) με ΔΩΡΕΑΝ είδη ένδυσης, υπόδησης, και λοιπού εξοπλισμού καθώς και οποιαδήποτε άλλη υλική βοήθεια.

Το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο  λειτουργεί κάτω από το ταχυδρομείο του Άστρους.

Δημότες από όλο τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας που χρειάζονται είδη ένδυσης, υπόδησης και λοιπού εξοπλισμού (μικρές ηλεκτρικές συσκευές, κούνιες, ριλάξ, καρότσια, πάρκα, καλαθούνες, σεντόνια, παπλώματα, παιχνίδια κλπ.) καθώς και οποιαδήποτε άλλη υλική βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική δομή “Βοήθεια Στο Σπίτι” της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.). Το “Βοήθεια Στο Σπίτι”  θα τα ετοιμάζει  και θα τους ενημερώνει πότε και που μπορούν να τα παραλάβουν, εκτός από ιδιάζουσες  περιπτώσεις (ορεινά χωριά, άτομα με προβλήματα υγείας κλπ.) που θα τους τα παραδίδει κατ’ οίκον.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν πράγματα, μπορούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 14:00 και 17:30 - 20:00 (εκτός Τετάρτης απόγευμα & Σαββατοκύριακου). Εάν κάποιοι δεν μπορούν τις παραπάνω ώρες,  θα πρέπει να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2755023450 και 6977125964 (ΚΟΙΝΣΕΠ PROMO KYNOURIA) προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

 Όλα τα είδη που επιθυμούν να προσφέρουν οι συμπολίτες μας, θα πρέπει να είναι καθαρά και σε εξαιρετική κατάσταση. Εάν πρόκειται για ηλεκτρικές συσκευές θα πρέπει να μην παρουσιάζουν προβλήματα και να λειτουργούν κανονικά. 

            Κατά την είσοδο στο χώρο του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου, θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 (χρήση μάσκας, αντισηπτικών διαλυμάτων, γάντια μιας χρήσης).     

 Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • 2755 0 23821 / 6976232658 Καμπύλης Κώστας - Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.
  • 2755 3 61200, 2755 3 61213 Αδαμογιάννη Αγγελική – Υπεύθυνη του Β.Σ.Σ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr