Μεγάλη λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Φεβρουαρίου 09, 2021
Μεγάλη λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο Δήμος Β. Κυνουρίας για το «Χαμόγελου του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα ενώ παράλληλα ανέπτυξε δράσεις με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

Για να ανταπεξέλθει όμως στα πρωτόγνωρα αυτά δεδομένα χρειάστηκε να αναπτύξει νέες πρωτοβουλίες ανάμεσα στις οποίες είναι και η διεξαγωγή μιας μεγάλης Λαχειοφόρου Αγοράς ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους και να καλύψει τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών Φροντίδας στα οποία μεγαλώνουν 301 παιδιά!

Σε αυτή τους την προσπάθεια θέλουν και τη δική μας πολύτιμη συμμετοχή.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να λάβει μέρος, σε αυτήν την προσπάθεια και παράλληλα να διεκδικήσει τα πλούσια δώρα τα οποία είναι ευγενική προσφορά εταιρειών. Το πρώτο μεγάλο δώρο είναι ένα αυτοκίνητο και μερικά από τα υπόλοιπα δώρα είναι χειροποίητα έπιπλα, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και άλλα πολλά.

Μπορείτε να αποκτήσετε τους λαχνούς μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες και σημεία διάθεσης στο 11040.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού»  ανταποκρίνεται καθημερινά στις αναρίθμητες και πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Πολλές από αυτές, χάρη στη δική μας πολύτιμη υποστήριξη.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα!     

 τίτλο

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Latest Tweets

Introducing Food Ordering and Table Reservations System together in WP Cafe Restaurant Solution WordPress Plugin.… https://t.co/rizvVSJOP1
𝐖𝐏 𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐞𝐬 𝐚𝐥𝐥-𝐧𝐞𝐰 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 𝐟𝐞𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ! #restaurant #foodmenu #restaurantmenu… https://t.co/otH6jaQ2V5
Qoxag - News Magazine WordPress Theme now available on Envato Market. #newstheme #wordpressthemes #envatomarket… https://t.co/f7uegSk7Vu
Follow Themewinter on Twitter