ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου για την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Λεβιδίου

Φεβρουαρίου 07, 2021 0
Λεβίδι Αρκαδίας - Μουσείο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου
Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης συνολικού μήκους 23.700μ, του οικισμού Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης, η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 23.300μ, καθώς και οι απαιτούμενες ιδιωτικές συνδέσεις του οικισμού Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης.

Την Πέμπτη 4.2.2021, το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. ομόφωνα ενέκρινε αρχικά το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου “Κατασκευή Δικτύου Συλλογής και Μεταφοράς Ακαθάρτων Λεβιδίου’’, προϋπολογισμού 6.960.000,00 € (χωρίς ΦΠΑ), χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ακολούθως, ανακήρυξε ως προσωρινό ανάδοχο κατασκευής του ανωτέρω έργου, τον πρώτο εκ των συμμετεχόντων οικονομικών φορέων (κατά σειρά μειοδοσίας) που οι προσφορές τους κρίθηκαν παραδεκτές, δηλαδή της εργοληπτικής επιχείρησης Δομική Κρήτης Ανώνυμος-Τεχνική-Εμπορική-Ξενοδοχειακή-Βιομηχανική Εταιρεία με δ.τ >, με μέση έκπτωση 61,10%.

Η προθεσμία περαίωσης του έργου ορίζεται σε εικοσιτέσσερις (24) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης δήλωσε τα εξής: «Αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των δημοτών μας με παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης.

Κατασκευάζουμε το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του Λεβιδίου με στόχο την εξασφάλιση της αδιάλειπτης και ασφαλούς λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης, με παροχή άριστης ποιότητας νερού. Παράλληλα, κατασκευάζουμε το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης βάζοντας το δικό μας αποτύπωμα σε ένα κοινό υπό προστασία αγαθό, το περιβάλλον».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr