Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε κοντά σε όλους, προπαντός στους έχοντες ανάγκη»

Δεκεμβρίου 22, 2020 0
Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε κοντά σε όλους, προπαντός στους έχοντες ανάγκη»
Το Κέντρο Διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης των δικαιούχων ΤΕΒΑ επισκέφθηκε, το πρωί της Δευτέρας (21/12/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.
Κώστας Τζιούμης.

Είναι η δεύτερη διανομή που γίνεται τις τελευταίες 15 ημέρες και από τον Ιανουάριο του 2021, προγραμματίζεται μία διανομή ανά μήνα για κάθε δικαιούχο.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, σημείωσε: «Είναι περίπου 1000 οι οικογένειες των δικαιούχων συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Με το πρόγραμμα αυτό παρέχεται βοήθεια από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής.

Επιπλέον, ο Δήμος, με τις δικές του δυνάμεις, πέραν του ΤΕΒΑ, στηρίζει επιπλέον 250 οικογένειες από το κοινωνικό του παντοπωλείο. Αξίζει επίσης, να σημειωθεί ότι υπάρχουν μεγάλοι ιδιώτες χορηγοί οι οποίοι ενισχύουν τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης.

Τέλος, να αναφερθεί ότι νωπά προϊόντα δίνονται από τον Δήμο Τρίπολης και στο συσσίτιο της Εκκλησίας, έτσι ώστε να στηρίζονται ακόμα περισσότερες οικογένειες.»

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος έκανε ειδική αναφορά στους ιδιώτες οι οποίοι είναι σταθερά αρωγοί των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, διότι οι εποχές είναι δύσκολες. Σε περιόδους σαν αυτή και σε συνδυασμό με την υγειονομική κρίση, η κοινωνική αλληλεγγύη και στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας, είναι βασική προτεραιότητά μας, διότι η κοινωνία μας οφείλει να σταθεί όρθια. Οι άνθρωποι που είναι περισσότερο ευάλωτοι, έχουν και τη μεγαλύτερη ανάγκη» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Τζιούμης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr