Ανακατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης του Δημοτικού Σχολείου στο Βαλτεσινίκο

Δεκεμβρίου 07, 2020 0
Ανακατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης του Δημοτικού Σχολείου στο Βαλτεσινίκο
Την υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης του Δημοτικού Σχολείου Βαλτεσινίκου Δήμου Γορτυνίας», δρομολόγησαν με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, κ.
Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Στάθης Κούλης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 17.000,00 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ΣΑΕΠ 526 (2017ΕΠ52600005).

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Οι εργασίες που προβλέπονται για την ανακατασκευή του γηπέδου, αφορούν στον καθαρισμό των  φρεατίων και του καναλιού όμβριων υδάτων,  στην ασφαλτική προεπάλειψη,  στην κατασκευή ασφαλτικού τάπητα,  στην επίστρωση επιφάνειας γηπέδου με ελαστικοσυνθετικό τάπητα καθώς και στη διαγράμμιση γηπέδου.

Με αφορμή την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κος Στάθης Κούλης, δήλωσε σχετικά:

«Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια ακόμη χρηματοδότηση αναβάθμισης των αύλειων χώρων των Σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δημοτικό Σχολείο Βαλτεσινίκου θα αποκτήσει ένα νέο γήπεδο καλαθοσφαίρισης, σύγχρονων προδιαγραφών. Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος για την εξέλιξη αυτή και αισιόδοξος για την υλοποίηση του έργου. Με συστηματική δουλειά και προγραμματισμό, θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη πηγή χρηματοδότησης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, για την ανταπόκρισή τους.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr