Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις πλατείες Αγίου Βασιλείου και Πετρινού - Οι ευχές του Δημάρχου Τρίπολης!

Δεκεμβρίου 05, 2020 0
Χριστουγεννιάτικα δέντρα στις πλατείες Αγίου Βασιλείου και Πετρινού - Οι ευχές του Δημάρχου Τρίπολης!
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στολισμού της πόλης, από τον Δήμο Τρίπολης.

Το Σάββατο (5/12/2020), τοποθετήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και στην πλατεία Πετρινού.

Εκεί βρίσκονταν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Γιώργος Λαγός και τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης.

Όλοι ευχήθηκαν «καλές γιορτές» και κυρίως εξέφρασαν την ελπίδα τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι εντελώς διαφορετικά, απαλλαγμένα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε: «Φέτος, δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να οργανώσουμε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, λόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τα αμέσως επόμενα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε, όπως ακριβώς ονειρευόμαστε.

Για τη φετινή χρονιά, έχουμε αποφασίσει και το κάνουμε πράξη, να αυξηθεί ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός και φωτισμός, στην πόλη και στα χωριά μας, προκειμένου να τονωθεί η ψυχολογία όλων των δημοτών.

Έχουμε ήδη στολίσει το πάρκο με το τρένο, με υπέροχο φωτισμό, ενώ σήμερα τοποθετήσαμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στην κεντρική πλατεία της πόλης και στην πλατεία Πετρινού.

Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές για όλους, με υγεία και να παρακαλέσω –για άλλη μία φορά- να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό, προκειμένου να μπει φρένο στην εξέλιξη της πανδημίας».

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

xristoug dentro plateia

xristoug dentro topothet

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ

xristoug dentro petrinou

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr