ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

124 ΠΒΕ: Δραματική η κατάσταση – Κρούσματα κορωνοϊού

Δεκεμβρίου 02, 2020 0
124 ΠΒΕ: Δραματική η κατάσταση – Κρούσματα κορωνοϊού
Δραματική είναι η κατάσταση στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (ΠΒΕ) της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας μετά τα 50 θετικά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη.

Όπως μετέδωσε το Open στην 124 Πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης (ΠΒΕ) στην Τρίπολη εντοπίστηκαν δεκάδες θετικά κρούσματα που αφορούν στην πλειοψηφία τους σε στρατεύσιμους.

Πρόκειται για σμηνίτες της τελευταίας ΕΣΣΟ που παρουσιάστηκε στις 16 Νοεμβρίου. Κάποιοι είχαν κορωνοϊό, εντοπίστηκαν κι απομονώθηκαν, αλλά φαίνεται πως ήταν και κάποιοι ασυμπτωματικοί που μετέδωσαν τον ιό. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κανάλι ενδέχεται να υπάρχουν και θετικοί μεταξύ των μονίμων στη μονάδα

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά νοσούντες, η πτέρυγα βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ δεν έχει γίνει και η ορκωμοσία.

Στο στρατόπεδο υπάρχει ανησυχία, καθώς είναι πιθανό να εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή εκτός στρατοπέδου που κινούνται οι στρατεύσιμοι. Για το συμβάν είναι ενήμερος φυσικά και ο ΕΟΔΥ και πλέον η 124 Πτέρυγα βασικής εκπαίδευσης των σμηνιτών βρίσκεται σε «κλοιό» με στόχο να μην διασπαρεί τόσο στο υπόλοιπο στράτευμα, όσο και στην τοπική κοινωνία ο ιός.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr