Με την προβολή της ταινίας «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους» συνεχίζει η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους

Δεκεμβρίου 13, 2023 0
Με την προβολή της ταινίας «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους» συνεχίζει η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους
Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους του Ιδρύματος Ζαφείρη ανοίγει πάλι μετά από χρόνια και θα μας συντροφεύει κάθε Κυριακή βράδυ. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας  «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους».

Ένας Τεξανός εργάτης βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή: Μετά από μια εξαιρετικά φονική και τελείως αποτυχημένη εμπορική συναλλαγή μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών, παίρνει μια τσάντα με πολλά χρήματα που προφανώς δεν του ανήκει και βρίσκεται στο στόχαστρο ενός μυστηριώδους και ασταμάτητου δολοφόνου. Ο τοπικός σερίφης αναλαμβάνει να προστατεύσει αυτόν και τη γυναίκα του. Ένα υπαρξιακό γουέστερν του παραλόγου, που στην ουσία αψηφά την κατηγοριοποίηση σε συγκεκριμένο είδος και αποτελεί την ωριμότερη κατάθεση των αδελφών Κοέν για την έλλειψη εμπιστοσύνης, την ανθρώπινη νοσηρότητα και τη ραγδαία εξάπλωση της βίας, σε έναν κόσμο άφιλο και ένα περιβάλλον αφιλόξενο, χαλαρά κι ανάποδα συγγενές του επίσης άνυδρου Φάργκο.

Πάμπολα βραβεία κριτικών, δύο Χρυσές Σφαίρες και τέσσερα Όσκαρ – ταινίας, σκηνοθεσίας, διασκευασμένου σεναρίου και β΄ ρόλου για τον ανεπανάληπτο Χαβιέ Μπαρδέμ.

Σκηνοθεσία: Τζόελ και Ίθαν Κοέν

Πρωταγωνιστούν: Τζος Μπρόλιν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τόμι Λι Τζόουνς, Κέλι ΜακΝτόναλντ

Διάρκεια: 122'

Είδος: Δραματική

#χριστουγεννα #εκδηλωση

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr