Η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους ξεκινά και πάλι τις προβολές ταινιών

Δεκεμβρίου 07, 2023 0
Η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους ξεκινά και πάλι τις προβολές ταινιών
Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη ξεκινάνε και πάλι οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Άστρους του Ιδρύματος Ζαφείρη ανοίγει πάλι μετά από χρόνια και θα μας συντροφεύει κάθε Κυριακή βράδυ. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας  «Η Χώρα των Νομάδων».

Μια εξηντάχρονη που έχασε την οικογένεια της και το σπίτι της κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, περιπλανιέται με το van της στην αμερικανική ενδοχώρα, γνωρίζοντας και άλλους ανθρώπους που είτε λόγω συνθηκών, είτε λόγω επιλογής ζουν νομαδικά.

Η κληρονομιά της Άγριας Δύσης συναντά τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα σε ένα λυρικό road movie γεμάτο κινηματογραφική ανθρωπιά.

Η πλέον πολυβραβευμένη ταινία, για το 2020, είναι ένα χαμηλού κόστους και τόνων road movie, το οποίο βασίζεται σ’ ένα λογοτεχνικό χρονικό της Τζέσικα Μπρούντερ και μας ταξιδεύει στους ανοιχτούς ορίζοντες και τις διαχρονικές αξίες της αμερικανικής ενδοχώρας. Εξελίσσεται στις απέραντες πεδιάδες των βόρειων και δυτικών πολιτειών, εστιάζοντας σ’ έναν ακόμα παρία του αμερικανικού ονείρου. 

Σκηνοθεσία: Κλόι Ζάο 

Πρωταγωνιστούν: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Ντέιβιντ Στράθερν, Λίντα Μέι, Σουόνκι, Μπομπ Γουέλς. ΗΠΑ. 2020. 

Διάρκεια: 107΄

Είδος: Δραματική 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr