Συμμετοχή των μαθητών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή σε Πανελλαδική Φιλανθρωπική Δράση

Νοεμβρίου 29, 2023 0
Συμμετοχή των μαθητών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή σε Πανελλαδική Φιλανθρωπική Δράση
Στις 25 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δράση των μαθητών του κέντρου ξένων γλωσσών Μπουρτσουκλή.

Οι μαθητές έφτιαξαν χειροποίητες φλις κουβέρτες που θα διατεθούν στον Ερυθρό Σταυρό και στη συνέχεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας καθώς και σε καρκινοπαθείς σε όλη την επικράτεια.

Η παγκόσμια κοινωφελής εθελοντική δράση "Cuddles for Cancer" της Faith Dickinson, πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα από τα κέντρα ξένων γλωσσών που ανήκουν στον εκπαιδευτικό οργανισμό QLS (Quality in Language Services).

Η Κυρία Faith Dickinson ιδρύτρια της παγκόσμιας κοινωφελούς δράσης "Cuddles for Cancer" συνδέθηκε live από τον Καναδά μέσω διαδικτυακής σύνδεσης με τους μαθητές και αφού τους παρουσίασε το έργο της, τους έδωσε οδηγίες για το πώς να δημιουργήσουν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες κουβέρτες.

Οι μαθητές και οι γονείς τους με τη δημιουργία αυτών των κουβερτών θα ζεστάνουν μικρούς και μεγάλους και θα στείλουν ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα αγάπης στους συνανθρώπους μας.

«Η συμμετοχή σε τέτοιες δράσεις βοηθάει τους μαθητές μας να αναπτύξουν εθελοντικές δεξιότητες, να ευαισθητοποιηθούν και να μάθουν την πολύτιμη αξία της προσφοράς και της συνεργασίας.» - Νίκη Κουταλιανού, Διευθύντρια Σπουδών Κέντρου Ξένων Γλωσσών Μπουρτσουκλή

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Κυρία Νίκη Κουταλιανού στο 6972660974.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr