Mainalo Mountain Day στο Χρυσοβίτσι

Νοεμβρίου 27, 2023 0
Mainalo Mountain Day στο Χρυσοβίτσι
Για 2η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Χρυσοβίτσι η εκδήλωση MAINALO MOUNTAIN DAY και θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 9/12/2023 και είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα Βουνού.

Ως Διεθνής Ημέρα Βουνού καθιερώθηκε το 2003 από τα Ηνωμένα Έθνη η 11η Δεκεμβρίου για να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο που παίζει το βουνό στη ζωή των ανθρώπων και να υπενθυμίσει στη διεθνή κοινότητα την ευθύνη που έχει για τη διατήρησή του.

Φέτος ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών σε συνεργασία με τις εταιρίες Network vmv και την Μ.Κ.Ο WE4ALL και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,του Δήμου Τρίπολης αλλά και την απαραίτητη βοήθεια της Διεύθυνσης Δασών και ειδικά του Δασαρχείου Βυτίνας που έχει την επίβλεψη του Μαινάλου θα πραγματοποιηθεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ σε έκταση του ταλαιπωρημένου μας Βουνού .

Σας περιμένουμε όλους μαζί να έρθετε και με τις οδηγίες και συμβουλές των ειδικών να ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ...ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΑΣ .

Σχετικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

#εκδηλωση

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr