×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/notiakyn

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Στις 20/12 η Ορκωμοσία του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας (pics & vid)

Νοεμβρίου 18, 2023 0
Στις 20/12 η Ορκωμοσία του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας (pics & vid)
Στο θρανίο κάθισαν οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της "Νέας Πορείας για τη Νότια Κυνουρία" του κ Μανώλη Δολιανίτη σαράντα - πέντε μέρες πριν αναλάβουν τα νέα τους καθήκοντα ως Δημοτική Αρχή.

Με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας κ Μανώλη Δολιανίτη οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μαζί με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, που εξελέγησαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, πέρασαν ένα ταχύρυθμο σεμινάριο προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα για τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και για να εμπεδώσουν το ρόλο τους ωε νέα Δημοτική Αρχή αλλά και ως μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου... 

 Η συμμετοχή από των πλευρά των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων ήταν καθολική και ο κεντρικός ομιλητής ήταν ένας άνθρωπος που έχει διαγράψει μία εξαιρετική ακαδημαϊκή πορεία και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα Αυτοδιοίκησης. Ο λόγος για τον καθηγητή Πανεπιστημίου του ΕΚΠΑ κ. Μάριο Τσάκα ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ,  ειδικός σύμβουλος πολλών Υπουργών και Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Γλυφάδας.

Στην 3ωρη συνάντηση που έγινε  στα Πούλιθρα την Πέμπτη 16/11/23 (στο ξενοδοχείο Σμύρος Resort) ο κ. Τσάκας για δύο ώρες μίλησε για τους βασικούς όρους που θα συναντήσουν στη θητεία τους οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενημέρωσε για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει σήμερα ένας Δήμος και επεξήγησε όλες τις θεσμικές λειτουργίες του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια τα μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Παράταξης "Νέα Πορεία για τη Νότια Κυνουρία" είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις για θέματα που τους απασχολούν και να συζητήσουν με τον καθηγητή Πανεπιστημίου για τις μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης που έχει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας.

Αμέσως μετά και για μία ώρα περίπου ο Δημοσιογράφος κ Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος μίλησε με τα μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής για θέματα επικοινωνίας αναλύοντας τις σχέσεις που πρέπει να έχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τους πολίτες αλλά και μεταξύ τους για να μπορέσει το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής να γίνει ευρέως γνωστό αλλά και η εικόνα της παράταξης να είναι αυτή που ταιριάζει σε μία ισχυρή αυτοδιοικητική ομάδα που κεντρικό σκοπό έχει την ανάπτυξη του τόπου.

Στο τέλος ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Μάριος Τσάκας μαζί με το νέο Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλη Δολιανίτη έκαναν δηλώσεις αναφέροντας τα εξής:

ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ:" Με μεγάλη χαρά βρέθηκα στο Λεωνίδιο γι αυτή την ενημέρωση των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Θέλω να συγχαρώ το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλη Δολιανίτη για την πρωτοβουλία που πήρε αλλά και τα μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής για τη συμμετοχή και την ουσιαστική συζήτηση που έγινε. Αυτή η κίνηση τονίζει τη σοβαρότητα που δείχνουν τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στο νέο τους ρόλο και προσωπικά είμαι βέβαιος για την επιτυχία τους. Επειδή συνεργάζομαι με πολλούς Δήμους σε όλη την χώρα είναι η πρώτη φορά που βλέπω αυτή την υπευθυνότητα και το ενδιαφέρον για ενημέρωση από μία νέα Δημοτική Αρχή. Η εικόνα αυτή δημιουργεί σε μένα την καλύτερη εντύπωση για το ξεκίνημα. Τους εύχομαι να είναι ωφέλιμοι και δημιουργικοί κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα τους σε ότι κι αν χρειαστούν"

ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ: "Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Μάριο Τσάκα για τη σημερινή του παρουσία στο Λεωνίδιο και να δηλώσω ότι οι συμβουλές του για το νέο ξεκίνημα του Δήμου μας ήταν πολύτιμες. Στη συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για τη συμμετοχή αλλά και για το ενδιαφέρον που παρακολούθησαν τη σημερινή ομιλία και να υπογραμμίσω ότι  νιώθω περήφανος για την ομάδα που έχω δίπλα μου. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, αυτό το δείξαμε προεκλογικά και είμαι σίγουρος ότι θα το δείξουμε και κατά τη διάρκεια της θητείας μας στο Δήμο. Παράλληλα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και σας καλούμε όλους στο πανέμορφο Λεωνίδιο". 

Μανώλης Δολιανίτης

Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ

Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

{gallery}notiakyn{/gallery}

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr