Στην έκθεση Διεθνούς Τουρισμού Philoxenia HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Νοεμβρίου 14, 2023 0
Στην έκθεση Διεθνούς Τουρισμού Philoxenia HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στην 38η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia HELEXPO η οποία έλαβε χώρα 10-12 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή του Δήμου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου όπου στον εκθεσιακό της χώρο φιλοξενήθηκαν και οι 8 Δήμοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συμμετείχαν στην έκθεση. 

Στο τριήμερο αυτό γεγονός συμμετείχαν επιχειρήσεις από όλο το τουριστικό φάσμα, ελληνικοί και διεθνείς τουριστικοί προορισμοί, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικοί πράκτορες, κλαδικοί φορείς και μέσα, αλλά και εκλεκτοί προσκεκλημένοι αγοραστές (hosted buyers) από χώρες – στόχους για τον κλάδο. 

Εμπλουτισμένη με ενδιαφέρουσες θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες, workshops και στοχευμένες συνεδριακές εκδηλώσεις, η Philoxenia αποτελεί στο σύνολό της, ένα δυναμικό «εργαλείο» που συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου συμμετείχαμε σε μια τόσο σημαντική έκθεση τουρισμού. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με κύριο γνώμονα την ενίσχυση του τουρισμού μας και προβάλλαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αξιοθέατά μας. Για ακόμη μια φορά ευχαριστώ θερμά τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων του Δήμου μας. Από κοινού πρέπει να δουλέψουμε ώστε να επιτύχουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τον κλάδο του τουρισμού στην περιοχή μας. Βασικός μας στόχος παραμένει η μέγιστη δυνατή προβολή της Βόρειας Κυνουρίας δίνοντας δυναμική παρουσία τόσο στον εγχώριο όσο και στον εξωτερικό τουρισμό».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr