Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την Νευροανάδραση που διοργάνωσε το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην Τρίπολη

Νοεμβρίου 08, 2023 0
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την Νευροανάδραση που διοργάνωσε το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην Τρίπολη
Επιστημονική εκδήλωση - ομιλία με θέμα τη Νευροανάδραση διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2023 στην Τρίπολη το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού για τη συμπλήρωση δέκα ετών από την επίσημη λειτουργία…

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΜΑΙΝΑΛΟΝ resort και απόλαυσε τη μοναδική ομιλία του ιδρυτή της Νευροανάδρασης στην Ελλάδα κ. Μάριου Σεβρισαριανού. Στην ουσία ήταν ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του εγκεφαλου μας με οδηγό έναν επιστήμονα που έχει συνδέσει το όνομά του με την καινοτόμα θεραπεία της Νευροανάδρασης

Ο κλινικός αναλυτής χαρτογράφησης εγκεφάλου κ. Μάριος Σεβρισαριανός αφού αρχικά εξήγησε τη λειτουργία του εγκεφάλου.στάθηκε στα μεγάλα και πολλαπλά οφέλη της θεραπείας της Νευροανάδρασης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτή η θεραπεία έχει μόνιμα αποτελέσματα και απευθύνεται όχι μόνο σε ασθενείς με έντονη ή ήπια συμπτωματολογία αλλά και σε υγιείς ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τις εγκεφαλικές τους δυνατότητες ( αθλητές, στελέχη επιχειρήσεων κλπ ).

Πρόκειται για μία αναίμακτη, ανώδυνη και πρωτοποριακή μέθοδο με θεαματικά αποτελέσματα στη λειτουργία του εγκεφάλου που καθημερινά κερδίζει έδαφος στον ιατρικό κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολουθησαν πολλοί γιατροί και επαγγελματίες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Ιατρός - Νευρολόγος Κ. Παναγιώτης Βρέντας ενώ το συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος και Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό της Προέδρου κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη που για έκτακτους λόγους δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην ομιλία. Παρών ήταν και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Αθανάσιος Παπαιωάννου.

Μετά την ομιλία του κ. Μάριου Σεβρισαριανού το κοινό ενημερώθηκε για τη λειτουργία Τμήματος Νευροανάδρασης στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ το οποίο υποστηρίζεται από μία διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από Ψυχολόγο, Βιολόγο και Σύμβουλο Κοινωνικής Φροντίδας. Μία ομάδα εξειδικευμένη που αντιμετωπίζει εξατομικευμένα την κάθε περίπτωση και δίνει όλες τις σχετικές πληροφορίες για τη μέθοδο της Νευροανάδρασης στους ενδιαφερόμενους.

Όλοι αυτοί που παρακολούθησαν την εκδήλωση και έκαναν εγγραφή στη γραμματεία θα παραλάβουν το επόμενο διάστημα βεβαιώσεις παρακολούθησης και θα τύχουν ειδικών εκπτώσεων αν θα επιλέξουν τη μέθοδο της Νευροανάδρασης στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ..

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης ΑΜΕΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος, ο Αρχιερατικός Υπεύθυνος Μαντινείας της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας Ιερέας Κυριάκος Λατσώνας και οι Ιατροί : Δημήτρης Μπούρας ( Μικροβιολόγος ), Χρήστος Τσίρκας ( Ψυχίατρος ), Χάρης Αναγνωστάκος ( Πνευμονολόγος ) και πολλοί άλλοι επαγγελματίες υγείας όπως Ψυχολόγοι, Εργοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές κ.α.

Όπως αναφέρθηκε από τους διοργανωτές μέχρι 31/12/23 το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα διοργανώσει και άλλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης 2023 και με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς στην κοινωνία.

neuro2

neuro6

neurop5

neurp3

#ΚΑΑ_ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr