Παγγορτυνιακή Ένωση: Δωρεά εξοπλισμού στα Πυροσβεστικά κλιμάκια Βυτίνας και Τροπαίων

Νοεμβρίου 01, 2023 0
Παγγορτυνιακή Ένωση: Δωρεά εξοπλισμού στα Πυροσβεστικά κλιμάκια Βυτίνας και Τροπαίων
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η ΠΕ μετά από συνεννόηση με τους αξιωματούχους της Π.Υ. Αρκαδίας, ζήτησε να συνδράμει τα δύο Πυροσβεστικά κλιμάκια της Γορτυνίας, στην Βυτί8νας κα στα Τρόπαια, αναγνωρίζοντας το έργο των στελεχών και τη σημασία της Υπηρεσίας…

Τα Πυροσβεστικά κλιμάκια ενημέρωσαν για τις άμεσες ανάγκες τους και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, η ΠΕ προχώρησε στη δωρεά όλου του εξοπλισμού που ζητήθηκε (ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικός εξοπλισμός, έπιπλα, αναλώσιμα κλπ.

)

Ο Πρόεδρος της ΠΕ συναντήθηκε με τον Διοικητή του Π.Κ. Βυτίνας Πυραγό κ. Ευστάθιο Μανωλάτο για την αποδοχή της δωρεάς. Ανέφερε δε ότι μπορεί η Γορτυνία να πέρασε φέτος ένα ήσυχο καλοκαίρι, δεν πρέπει όμως κάθε φορά που χειμωνιάζει να ξεχνάμε τους Πυροσβέστες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα τους πριν ξανάρθει η ώρα που τους χρειαζόμαστε.

Από την πλευρά του ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για την πρωτοβουλία και τη βοήθεια που προσφέρθηκε, ενώ και οι δύο πλευρές υποσχέθηκαν να έχουν συχνή επαφή και συνεργασία.

Πηγή: e-gortynia.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr