Τρίπολη | Ξεκίνησε τις εργασίες το διήμερο εργαστήριο Workshop: Social Policy 4 people (pics-vid)

Οκτωβρίου 19, 2023 0
Τρίπολη | Ξεκίνησε τις εργασίες το διήμερο εργαστήριο Workshop: Social Policy 4 people (pics-vid)
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, το πρώτο μέρος του διήμερου εργαστηρίου Workshop: Social Policy 4 people, στο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης

Σκοπός του εργαστηρίου αυτού, είναι η υποστήριξη της διασύνδεσης των δομών κοινωνικής προστασίας και η ενδυνάμωση του Περιφερειακού Μηχανισμού Κοινωνικής Ένταξης στην Πελοπόννησο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρουσιάστηκαν τα ευρήματα των ερευνών για τη φτώχεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

sunedrio tripoli

Το πρώτο μέρος της συζήτησης, με τίτλο Κοινωνική Πολιτική σε τοπικό και περιφερειακό  επίπεδο συντόνισε ο κ. Χρήστος Σκαμνάκης Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ εισηγήσεις έκαναν, η κ. Μαρία Καρακλιούμη, Στατιστικός Αναλύτρια Ερευνών, ο κ. Ανδρέας Φερώνας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η κ. Αικατερίνη Σιάμπου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Τρίπολης.

Το εργαστήριο, θα συνεχιστεί μέχρι σήμερα το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί αύριο, όπου θα γίνουν επισκέψεις σε επιλεγμένες κοινωνικές του Δήμου Τρίπολης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα όποια προβλήματα έχουν ανακύψει.

diamantopoulos

ergastirio tripoli

#VIDEO

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr