Τρίπολη | Διαδραστική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (pics-vid)

Σεπτεμβρίου 17, 2023 0
Τρίπολη | Διαδραστική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (pics-vid)
Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας, διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, που διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά στον Δήμο Τρίπολης, έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες, στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν τις επόμενες μέρες.

Η διαδραστική εκδήλωση που έλαβε χώρα, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο περιλάμβανε ομιλίες από την κ. Έλενα Μπιλίση που είναι Διαιτολόγος η οποία αναφέρθηκε στα οφέλη της τροφής για τον άνθρωπο, σε δράσεις που μπορούμε να κάνουμε ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον καθώς και σε τροφές που μας βοηθούν να αποκτήσουμε ενέργεια.

karate

Στη συνέχεια, η κ. Όλγα - Παναγιώτα Καραθανάση, μίλησε για την θετική ενέργεια καθώς και για την σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Ακολούθησε χορογραφία από την ομάδα Dance Point καθώς και ασκήσεις χαλάρωσης από τον Αθλητικό Όμιλο ΣΟΤΟΚΑΝ Τρίπολης, Τίγρης και Δράκος και μπαλέτο.

xoros

kosmos

baleto

#VIDEO #εκδηλωση

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr