Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Παράλιου Άστρους»

Σεπτεμβρίου 14, 2023 0
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Παράλιου Άστρους»
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Παράλιου Άστρους», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και του αναδόχου κ.
Αναστάσιου Κεχαγιά.

Το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 1.200.000,00€ και κατόπιν της οικονομικής προσφοράς του αναδόχου ανατέθηκε με ποσό 1.030.872,42€. Φορέας Χρηματοδότησης είναι το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η σύμβαση περιλαμβάνεται στην πράξη: «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Παράλιου Άστρους» η οποία έχει ενταχθεί στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» της Δράσης 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο» η οποία χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η προθεσμία περαίωσής του είναι τριακόσιες εξήντα (360) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.

Κατά την εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις – δράσεις αναμόρφωσης του αστικού οδικού περιβάλλοντος, με ανάπλαση της οδού Εθνικής Αντίστασης και βελτίωση της απορροής όμβριων υδάτων παράλληλα με την οδό στην περιοχή σύνδεσης του σχεδίου πόλης του Παραλίου Άστρους με την επέκταση αυτού (περιοχή Χάνδακα). Επίσης κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμου – πεζοδρόμου, προκειμένου να γίνει ασφαλής οδική σύνδεση της περιοχής αυτής με το κέντρο και το λιμάνι του Παραλίου Άστρους.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr