Με την κα Σοφία Θεοδώρου - Μπάρλα συνεχίζει ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» την ανακοίνωση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων

Αυγούστου 03, 2023 0
Με την κα Σοφία Θεοδώρου - Μπάρλα συνεχίζει ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» την ανακοίνωση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων
Με την ανακοίνωση της κας Σοφίας Θεοδώρου – Μπάρλα συνεχίζει ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία Αλλαγής» την ανακοίνωση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία Αλλαγής» την κα Σοφία Θεοδώρου - Μπάρλα, Δημόσιο Υπάλληλο e-ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Τρίπολης.

Η Σοφία διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και κρίση για τις κοινωνικές δράσεις. Επιθυμεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, έχοντας ως γνώμονα την αρωγή σε κάθε πολίτη».

Βιογραφικό

Η Σοφία Θεοδώρου - Μπάρλα γεννήθηκε το 1965 και κατοικεί μόνιμα στο Άστρος Κυνουρίας.

Επί πολλά έτη εργάστηκε σε φορείς του Δημοσίου. Πλέον εργάζεται στο e-ΕΦΚΑ Τρίπολης, ως αναπληρώτρια Προϊσταμένη στο Τμήμα Εσόδων, καθώς και γραμματέας στην Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) Αρκαδίας.

Από τη θέση την οποία υπηρετεί έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά όλους τους πολίτες. Είναι μάλιστα ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Είναι σύζυγος του Ιωάννη Μπάρλα και μητέρα δύο ενήλικων τέκνων.

#γιωργος_καμπυλης #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023_ΔΗΜΟΥ_ΒΟΡΕΙΑΣ_ΚΥΚΟΥΡΙΑΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr