Οι προπονητές του Παναρκαδικού για τη νέα αγωνιστική χρονιά - Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Σπύρο Λαγό και Γιάννη Πασιάλη

Μαϊος 29, 2023 0
Οι προπονητές του Παναρκαδικού για τη νέα αγωνιστική χρονιά - Ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Σπύρο Λαγό και Γιάννη Πασιάλη
Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. ανακοινώνει επίσημα το προπονητικό team που θα οδηγήσει την ιστορική ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας για την αγωνιστική χρονιά 2023 - 2024.

Με απόφαση της Διοίκησης στο τιμόνι του Παναρκαδικού Α.Ο. θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Σπύρος Λαγός αφού η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας κρίθηκε ομόφωνα θετική από το Δ.Σ. και έτσι ανανεώθηκε η συνεργασία του με το Σύλλογο.
Το προπονητικό team θα συμπληρώσει φέτος και άλλος ένας προπονητής που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναρκαδικού ως ποδοσφαιριστής και έχει κάτσει και ως βοηθός προπονητής στον πάγκο της ομάδας κατά τη διάρκεια της θητείας του Θανάση Στάικου. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παναγούλια.

Τέλος προπονητής τερματοφυλάκων θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά ο έμπειρος πλεόν Γιάννης Πασιαλής ο οποίος εκτός από προπονητής είναι και καθηγητής Φυσικής Αγωγής ( απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ).

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο καλωσορίζει τον Παναγιώτη Παναγούλια στην πράσινη οικογένεια και εύχεται και στους τρεις προπονητές να έχουν υγεία, δύναμη, τύχη και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες που θα φέρουν τον ιστορικό Παναρκαδικό εκεί που πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται δηλ. στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νικόλαος Προύντζος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευάγγελος Πάγκας

#Παναρκαδικός #ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr