Οι καταρτιζόμενες του ΔΙΕΚ στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (pics)

Απριλίου 26, 2023 0
Οι καταρτιζόμενες του ΔΙΕΚ στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου (pics)
Την Τρίτη 25 Απριλίου 2023, στα πλαίσια του μαθήματος Νοσηλευτική πρακτική στο Νοσοκομείο, οι καταρτιζόμενες του Β΄ Εξαμήνου της ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας του ΔΙΕΚ, επισκέφθηκαν το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου καθώς και τη Μονάδα Εμφραγμάτων.

Είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προετοιμασία και τη πραγματοποίηση στεφανιογραφίας σε καρδιολογικό ασθενή, καθώς να ενημερωθούν για τα νοσηλευτικά πρωτόκολλα που διέπουν τη σωστή παρακολούθηση καρδιολογικών ασθενών στη Μονάδα Εμφραγμάτων.

Ευχαριστούμε θερμά το εξαιρετικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κυρίως τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Γεώργιο Νικήτα, την Προϊσταμένη της Μονάδας Εμφραγμάτων κα Παναγιωτίτσας Κωτσιοπούλου, καθώς και τις νοσηλεύτριες Σεμίνα Δουμάζου, Σοφία Αντωνοπούλου, Αγγελική Καραμήτου και Χαρίκλεια Παγώνη, οι οποίοι μας μετέδωσαν τις επιστημονικές τους γνώσεις αναφορικά με τα σπουδαία οφέλη που προσφέρει η στεφανιογραφία στη διάγνωση και στην περαιτέρω αντιμετώπιση της Στεφανιαίας Νόσου.

Με εκτίμηση,
Διευθύντρια ΔΙΕΚ
Μαργιώλου Γεωργία

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr