Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

Νοεμβρίου 04, 2022 0
Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου με τίτλο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 2.282.258,06€ πλέον του Φ.Π.Α.24%.

1. Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας:

Αναθέτουσα αρχή: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Οδός: Άστρος Κυνουρίας

Ταχ. Κωδ.: 22001

Τηλ.: 2755360100

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: https://www.boriakinouria.gov.gr/

2. Πρόσβαση στα έγγραφα: Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής https://www.boriakinouria.gov.gr/

3. Δικαιούμενοι συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης σύμβασης:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία/ες έργου Έργων Οδοποιίας και που είναι εγκατεστημένα σε:

α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 , 5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

4. Διάρκεια Σύμβασης: Ο χρόνος για την υλοποίηση του έργου ανέρχεται σε εκατόν ογδόντα (180) ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

5. Κριτήριο ανάθεσης: είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

6. Παραλαβή προσφορών: Η επιλογή του Αναδόχου, θα γίνει σύμφωνα με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 22/11/2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 24/11/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ.

7. Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική

8. Σύντομη περιγραφή: Με το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται η ασφαλτόστρωση του δικτύου αγροτικών δρόμων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας εκτός σχεδίου και εκτός του οικισμού Άστρους.

Οι χώροι επέμβασης του έργου:

  • Βρίσκονται εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμού.
  • Δεν αποτελούν περιοχή προστατευόμενη από το δίκτυο NATURA 2000 (ΦΕΚ 60/Α/31-3-2011)
  • Βρίσκονται εκτός χώρων που έχουν οριοθετεί ως αρχαιολογικοί.
  • Βρίσκεται εκτός των ορίων της περιοχής προστασίας του όρους Πάρνωνα και υγρότοπου Μουστού, όπως έχει καθοριστεί με την ΚΥΑ υπ. αριθμ. 33999/03.08.2010
  • Πρόκειται για ένα εκτεταμένο οδικό δίκτυο και εξυπηρετεί την έντονη αγροτική δραστηριότητα του Δήμου. Έχει συνολικό μήκος 18.000,00 μ.

Σε ολόκληρο το μήκος του μελετώμενου τμήματος προς βελτίωση, η οδός θα έχει πλάτος 4,00m περίπου. Σε σημεία υφιστάμενων κάθετων διαβάσεων όμβριων υδάτων, θα βελτιωθεί η ροή των όμβριων με κατασκευή μικρών τεχνικών.

CPV : 45233120-6, Έργα οδοποιίας

9. Χρηματοδότηση: Το έργο έχει ενταχθεί με αρ. πρωτ. 11878/2021/2-3-2022 στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

10. Εγγυητική συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ποσού 45.645,16€.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr