Απόψε το Beach Party από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας

Ιουλίου 15, 2022 0
Απόψε το Beach Party από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας
Εκδήλωση "BEACH PARTY 2022" της Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας απόψε στο Lime Beach Bar στο Παράλιο Άστρος

Ο σύλλογος μας θέλοντας να εμπλουτίσει την τουριστική σεζόν και να συμβάλει στα πολιτιστικά δρώμενα και την αναβάθμιση της Κυνουρίας διοργανώνει το πρώτο “BEACH PARTY” για το 2022 στην περιοχή μας με ζωντανή μουσική από τον Γρηγόρη Παπαντώνη (σχήμα: "Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ") και πλούσιο ρεπερτόριο απ’ όλες τις εποχές.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή, πρώτον με την παρουσία μας και δεύτερον με την προώθηση της εκδήλωσης αυτής στους φίλους και τους επισκέπτες μας.

Για τον σκοπό αυτό και για την οικονομική ενίσχυσή του συλλόγου θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά με δωρεάν τριήμερα διαμονής σε διάφορα μέρη της Πελοποννήσου.

Προς τούτο, έχουν εκδοθεί προσκλήσεις (αξία θεάματος) έναντι αντιτίμου αξίας €5,00 έκαστη οι οποίες και θα λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση.

Για την διάθεση των προσκλήσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 6974731820 ή 6975600533 ή στο e mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε μαζί!!

Υ.Γ. Dress Code (Προαιρετική Ενδυμασία) 80's, 90's κτλ.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ.

" Ξένιος Κύνουρος"

beach party

  • εκδηλωση

    Leave a comment

    Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

    © 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr